adek Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Zachęcam Was do obejrzenia niezależnego, krótkiego filmu rozgrywającego się na ulicach Japonii w 2044 roku pt. "Source". Film jak na dzieło niezależne wykonany został naprawdę starannie - gra aktorska, efekty specjalne. Warto poświęcić te 13 minut jeśli lubicie tego typu futurystyczne produkcje science-fiction. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2096
Dav Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Wow. Jeden z tych filmów "szkoda, że nie pełny metraż"...
Kulki Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Ten film ma to czego ostatnio prawie nigdy nie mają świetnie wizualnie zrealizowane krótkie metraże.. Tzn scenariusz, klimat, pomysł reżysera i operatora na tą historię.. Mam wrażenie, że nie ma przypadku w każdej ze scenie. Oglądałem to jak dobrą fabułę.
Szymeq Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Świetnie przedstawiony świat i postaci! Gratsy dla twórców:) kawał pięknej roboty . To samo co Dav , szkoda, że nie pełny metraż ale kto wie jeśli osiągnie sukces dostanie fundusze:)
_michal Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Rewelacja. Przekonująca wizja przyszłości, świetnie się oglądało. Kompletnie inna stylistyka niż typowe SF. Szkoda, że nie pełen metraż ;)
mrys Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 A ja przekornie powiem: dobrze, że to krótki metraż. Mam wrażenie, że siła tego filmu tkwi właśnie w skondensowanej narracji. I oczywiście wizualnie bardzo OK.
Rekomendowane odpowiedzi