Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zachęcam Was do obejrzenia niezależnego, krótkiego filmu rozgrywającego się na ulicach Japonii w 2044 roku pt. "Source". Film jak na dzieło niezależne wykonany został naprawdę starannie - gra aktorska, efekty specjalne. Warto poświęcić te 13 minut jeśli lubicie tego typu futurystyczne produkcje science-fiction.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2096

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow. Jeden z tych filmów "szkoda, że nie pełny metraż"...

Napisano

Ten film ma to czego ostatnio prawie nigdy nie mają świetnie wizualnie zrealizowane krótkie metraże.. Tzn scenariusz, klimat, pomysł reżysera i operatora na tą historię.. Mam wrażenie, że nie ma przypadku w każdej ze scenie. Oglądałem to jak dobrą fabułę.

Napisano

Świetnie przedstawiony świat i postaci! Gratsy dla twórców:) kawał pięknej roboty . To samo co Dav , szkoda, że nie pełny metraż ale kto wie jeśli osiągnie sukces dostanie fundusze:)

Napisano

Rewelacja. Przekonująca wizja przyszłości, świetnie się oglądało. Kompletnie inna stylistyka niż typowe SF. Szkoda, że nie pełen metraż ;)

Napisano

A ja przekornie powiem: dobrze, że to krótki metraż. Mam wrażenie, że siła tego filmu tkwi właśnie w skondensowanej narracji. I oczywiście wizualnie bardzo OK.