santo Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Witam W zasadzie to chciałbym sie zorientować jakie ceny chodzą za wykonanie projektu kalendarza powiedzmy na format A2. Raczej nic wściekle trudnego, rozmieszczenie danych zdjęć, uporządkowanie, zaproponwoanie kilku projektów, pomysłów. Ile cos takiego (sam projekt) może kosztować? Pytam, bo otrzymałem informację, w którą... no, nie chce mi się wierzyć toteż może ktoś się orientuje (albo sam oferuje takie usługi). Dziękuję za pomoc.
olaf Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 w informacje, w którą łatwo uwierzyć, bo ma miejsce często, to że zamawiając w drukarni kalendarze mamy dodatkowo projekt gratis. A w kwestii pracy grafika, to tak jak wszystko. Kalendaria się generuje, więc błędów nie zrobisz i nie trzeba się pałować więc w ceny rzędu 60-300pln jestem w stanie uwierzyć. Faktycznie wiele zależy od stawki grafika, bo zwykle liczy się jak za projekt.
deha21 Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 Ja bym wziął około 200 zł. W zależności od skomplikowania.
IronMacko Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 Zastanów się ile zajmie Ci to czasu, w godzinach i pomnóż przez swoją stawke godzinową...
Rekomendowane odpowiedzi