adamakis Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 (edytowane) Rozne nowe sceny od ostatniego razu co wysylelem,wiecej na blogu.[ATTACH=CONFIG]83076[/ATTACH] Edytowane 19 Listopad 2011 przez adamakis
Sebazx6r Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 1 2 super. Ciekawi mnie jak to zrobiles. 3 za to juz przeprszam , ale mi mo poziomu to oklepan, poprostu to juz bylo. Jakbym nie widzial poprzednich prac to super, 4 ladna :D ale kojarzy mi sie z wygaszaczem do Windowsa. Ogolnie :D qrde jestes pro tylko troche za bardzo maszynowo momentami ;/.
adamakis Napisano 19 Listopad 2011 Autor Napisano 19 Listopad 2011 dzieki za koment, ja nie uzywam cyfr aby ocenic cos ale tez nie przyszkadza mi jesli ktos inny to robi bo to rozumie :) Bardzo mie ciekawia te rzeczy co piszesz bo ja jak robie to co robie to tak na prawde nie mam celu, poprostu lubie to robic i spedzac czas mojego zyciu na tym :), w kazdym badz razie jak robie cos w danym momencie to mam inne rzeczy i uczucia w glowie to kazde dzielo wyglada mi sie inne, i napewno uzywam podobne narzedzia czasami do wykonania ale mysle ze w jakims sensie kazdy to robi. I nie wiem czy pracuje maszynowo (jesli to tak to jestem suralista) ale napewno szybo... ale ja ogolnie tak zyje. dzieki!
Sebazx6r Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Poprostu motyw przeplatanych postaci u Ciebie dosc mocno sie powtarza. NIe mowie ze to zle :D. W sumie moglaby to byc zaskakujaca kolekcja, ale jak sie je ogloda w roznych odcinkach czasu to juz nie jest takie zaskakujace. Imo w porownaniu do Banks talk to wrociles :) z poziomem wykonania. Tak wiec 1 i 2 dla mnie 5 bo zaskakujace 3 na 4 :). Poziom wykonania 5 :).
illusion Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Ależ ładne! Ciekawie też piszesz o swojej pracy. Pzdr.
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 oj ale ta pupa na 3 to swietnie wyglada nie gadajcie!:) moim zdaniem swietna... praca:)
Rekomendowane odpowiedzi