Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1 2 super. Ciekawi mnie jak to zrobiles. 3 za to juz przeprszam , ale mi mo poziomu to oklepan, poprostu to juz bylo. Jakbym nie widzial poprzednich prac to super, 4 ladna :D ale kojarzy mi sie z wygaszaczem do Windowsa.

Ogolnie :D qrde jestes pro tylko troche za bardzo maszynowo momentami ;/.

Napisano

dzieki za koment,

ja nie uzywam cyfr aby ocenic cos ale tez nie przyszkadza mi jesli ktos inny to robi bo to rozumie :)

Bardzo mie ciekawia te rzeczy co piszesz bo ja jak robie to co robie to tak na prawde nie mam celu, poprostu lubie to robic i spedzac czas mojego zyciu na tym :),

w kazdym badz razie jak robie cos w danym momencie to mam inne rzeczy i uczucia w glowie to kazde dzielo wyglada mi sie inne,

i napewno uzywam podobne narzedzia czasami do wykonania ale mysle ze w jakims sensie kazdy to robi.

I nie wiem czy pracuje maszynowo (jesli to tak to jestem suralista) ale napewno szybo... ale ja ogolnie tak zyje.

dzieki!

Napisano

Poprostu motyw przeplatanych postaci u Ciebie dosc mocno sie powtarza. NIe mowie ze to zle :D. W sumie moglaby to byc zaskakujaca kolekcja, ale jak sie je ogloda w roznych odcinkach czasu to juz nie jest takie zaskakujace. Imo w porownaniu do Banks talk to wrociles :) z poziomem wykonania.

Tak wiec 1 i 2 dla mnie 5 bo zaskakujace 3 na 4 :).

Poziom wykonania 5 :).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności