Bruneq Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Bron do ktorej refki juz dawno sobie pozbieralem, ale nie ma zaparcia zeby ja zrobic...moze teraz sie uda A wyglada tak (wersja bedzie bez lunety): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 no i kto tu wystartowal!!, niewieze ze skonczysz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 czemu bez lunety!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2013 dobra, skonczylem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 12 Wrzesień 2013 Share Napisano 12 Wrzesień 2013 22-11-11, 16:44 [...] Wczoraj, 15:00 dobry wip nie jest zły :D Modelik cacy, nie jestem tylko przekonany do niektórych uszkodzeń (np tych pod bębnem). Planujesz wersję z czarną oksydą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Dzieki :) hmm..nie wiem, nie myślałem o tym żeby zrobić czarna prawdę powiedziawszy :) Może później, za kolejne 2 lata :D ;) Wpierw planuje pokończyć modele które gdzieś leżą odłogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Co do H poly to jest dużo zbyt ostrych krawędzi. Textura tak bardzo jednolita, że wypłaszcza całą bryłę. Do tego mocne światło od spodu = płaska plama. Fov i kąt mało trafiony do prezentacji rewolweru. Textura rękojeści bardzo fajna, no i plastyka metalu jest ok. Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez PIraT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi