The Watcher Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Cześć, przysiadając do kolejnego tutka postanowiłem zabrać się za naukę tworzenie ubrań... Wszystko szło ładnie do momentu kiedy miałem dodać Garment Maker'a. Wpierw zrobiłem to bez dodania opcji break wówczas Garment Maker zadziałał, a następnie z nią zaznaczając wszystkie Vertexy po czym wciskając przycisk 'break" po wykonaniu tego działania wyskakuje mi błąd taki jaki wymieniłem powyżej: "Garment Maker: More than 2 splines meet at point" - nie mam pojęcia o co może chodzić, szczególnie iż wspieram się tutorialem robiąc dokładnie to samo co na filmiku. Próbowałem zabrać się za to parę razy od nowa myśląc, że być może coś pominąłem ale uważnie przeglądając całe dwa party nie zauważyłem raczej żadnego błędu z mojej strony. Korzystam z tego tutka i mam problem właśnie z tym etapem: Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi_ns Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Ja się uczyłem na tym i za pierwszym razem sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Watcher Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Z tym też próbowałem ale to nci nie zmienia. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi