Napisano 28 Listopad 201113 l Bardzo fajne jak dla mnie - klimatyczne i patrząc na Twój podpis pokój dla fana metaliki...:) Jedyne co mnie razi po chwili przyglądania to grafika z dorysowaniami, wygląda to jakby ktoś w paintcie dorysował na Twojej skończonej wizualizacji. Jeszcze, ale to już czepialstwo: ogień i podłoga mogą być lepsze... Generalnie bardzo fajnie. Edit: jeszcze jedno: czemu w szafce dwie półki są prostokątne, a nie kwadratowe jak reszta? (już sam kształt nadaje oryginalności, wg. mnie nie potrzeba zmieniać wielkości półek) Edytowane 28 Listopad 201113 l przez IronMacko
Napisano 30 Listopad 201113 l Przenoszę wątek do WIP. Podobnie jak twoja druga praca, ta wykonana jest bardzo słabo. Proponuję zająć się porządnie jedną z nich i dopiero wtedy wrzucać do galerii.
Napisano 30 Listopad 201113 l Klimat jest fajny w tej pracy tylko jak bys bopracował matyeriały to by było fajnie np podłoga jakos nie pasuje do całego wnetrza ogień w kominku wyglada mało zeczywiścuie i szkoda ze nie daje poblasku na całe wnetrze bo to napewno by dodało odrobine smaczku