mirekbini Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) ostatnia praca Edytowane 30 Listopad 2011 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMacko Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Bardzo fajne jak dla mnie - klimatyczne i patrząc na Twój podpis pokój dla fana metaliki...:) Jedyne co mnie razi po chwili przyglądania to grafika z dorysowaniami, wygląda to jakby ktoś w paintcie dorysował na Twojej skończonej wizualizacji. Jeszcze, ale to już czepialstwo: ogień i podłoga mogą być lepsze... Generalnie bardzo fajnie. Edit: jeszcze jedno: czemu w szafce dwie półki są prostokątne, a nie kwadratowe jak reszta? (już sam kształt nadaje oryginalności, wg. mnie nie potrzeba zmieniać wielkości półek) Edytowane 28 Listopad 2011 przez IronMacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Przenoszę wątek do WIP. Podobnie jak twoja druga praca, ta wykonana jest bardzo słabo. Proponuję zająć się porządnie jedną z nich i dopiero wtedy wrzucać do galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_vimes Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Klimat jest fajny w tej pracy tylko jak bys bopracował matyeriały to by było fajnie np podłoga jakos nie pasuje do całego wnetrza ogień w kominku wyglada mało zeczywiścuie i szkoda ze nie daje poblasku na całe wnetrze bo to napewno by dodało odrobine smaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 proponuje stosowąć mniej modeli z archmodels : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi