Michu990 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Witam, mam dość uciążliwy problem, otóż włączam 3ds'a, stawiam boxa wrzucam na widok krawędzi a tam widze mnóstwo ukośnych krawędzi, przy dodawaniu kolejnych segmentów, jest ich coraz więcej, do tego przy editable poly jest problem z zaznaczaniem krawędzi i poligonów. Ogólnie jest to strasznie uciążliwe i nie wiem jak to wyłączyć. Zaznaczam, że nic wcześniej nie zmieniałem wszystko było ok. Próbowałem resetować, resetować kompa, podmieniać plik maxmanaged i nic. Proszę o pomoc. Wrzucam dodatkowo screena z moim problemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormwind Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Uaktualnij sterowniki karty grafiki, sprawdź jaki masz ustawiony display driver w opcjach maxa, zmień na directX 9 lub sprawdź jak wyświetlają viewport inne ustawienia sterowników. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu990 Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Super dzięki, trzeba było zmienić directX na 9 bo miałem nowszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts