CzAk1 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Battleship, czyli nowy film sci-fi Petera Berga, doczekał się drugiego zwiastunu. Ponad dwuminutowy, widowiskowy trailer możecie zobaczyć w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2134
plasti Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 nawet soundFX'y z transformers :] nawet Rihanna jest, jak nic odwiedze kino dla tego filmu
bartolomeo Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 (edytowane) raczej że trzeba to coś obejrzeć... Proszę troszkę łagodniej pisać :) Dav. Edytowane 12 Grudzień 2011 przez Dav
Robertus Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 Drugi trailer dużo lepszy i mnie osobiście zachęca. Nie mam nic przeciw kolejnej sieczce z kosmitami w tle. Nawet jeśli scenariuszowo nie będzie dobrze. Trochę rozpierduchy jeszcze nikomu nie zaszkodziło :) a wykonanie jest wg. mnie dobre.
beny Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Ludzkość broni Ziemi przed obcymi - tego jeszcze nie było!!
Rekomendowane odpowiedzi