Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! :)

Jestem początkującym studentem animacji i jako pierwsze zadanie dostaliśmy zrobić jakby mini czołówkę do naszych przyszłych szkolnych filmów. Jako iż nie jestem nawet średnio zaawansowany w tym co robię będę umieszczał tu kolejne etapy mojej pracy aby poddać je waszej ocenie nie ukrywając że liczę na podpowiedzi/sugestie :)

To zaczynamy:

Na razie pomysł zatwierdzony przez "zwierzchnika" teraz pozostaje sprawa techniczna.

Po reinstalacji maxa mam zamiar "doanimować" bardziej chaotyczny ruch elementów, i tu moje pytanie czy warto?

I druga sprawa kwestia ujęć? Ruchu kamery? Które(o ile takie są), są dobre jakie do kitu :)

Pozdro! :)

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie ruch elementów które mają łączyć się finalnie w logo wygląda jakby poruszały się w próżni bez grawitacji i odpowiedniej masy. Nie było by bardziej efektowne gdyby łączyły się "z hukiem" (drgania kamery przy uderzeniach) finalnie tworząc logo - napis? Hmm..

Coś na podobę: [Video 1] lub

Napisano

A mi się podoba. Trzeba będzie lepiej oświetlić i już z tego może być czołówka. Potrzebne jeszcze będzie dobre udźwiękownienie i to musi być krótsze bo wieje nudą.