cochise Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 Taki sobie speedowy kamienny slonik wyrenderowany w Brazilu niemalym nakladem czasu. Wiem ze troche smierdzi kiczem ale coz poradze.
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 Ładnie :D ogolnie to tylko brakuje tej szczegolowej sceny z tylu :/ ale jest cool
darkelf Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 aa nie widzisz tego pyskowia? :D to jest kwadratowe czy ja do okulisty? ;)
ftorek Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 mi nie bardzo wyglada na kamiennego i ta podstawka jakas taka dziwna - ta bordowa obwodka mi nie pasi w ogole dziwne materialy - to sie nie czyta \'z buta\' jak powinno - dopiero z komentarza (ze z kamienia) sie dowiedzialem co to takiego a sam model - no hmm - moze byc - slonik calkiem calkiem - ale ten prostokacik do ktorego jest przyklejony - nie wiem - nie do konca mi sie podoba
flesz_gordon Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 calkiem kul :) ale z tego co wiem - zauwaz- wszystkie figurki slonia maja trabe podniesiona do gory- ponoc to przynosi szczescie :)
Gość Savoy Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 Realizm niezły - podoba mi się. Ja bym dał większy DoF. Lubie takie proste scenki, no i oczywiście HDRI to co lubię najbardziej! 9/10 [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > Savoy]
Orion Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Nie mylisz się :) Słonik fajny ale niepotrzebnie krzywiłeś tą podstawę
Beatou Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Eee a mi się za bardzo nie podoba... słoń ma dziwny materiał... co to jest?? kamień czy jakieś tworzywo kamieniopodobne ?? a morze jakaś dziwna porcelana?? nie wiem... no i jeszcze ten kant na głowie... co on jest upośledzony?? Reszta jak wyrzej... ramka itp.. Pozdro, Beatou
Rekomendowane odpowiedzi