Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, od pewnego czasu interesuję się nissanem 240sx i pomyślałem o zbudowaniu jego. na pierwszy ogień idzie standardowa stalowa felga. Brakuje jeszcze śrub z nakrętkami. i chyba tylko tego. Co sądzicie o bieżniku ? pierwszy raz taki buduję i nie do końca wiem czy dobrze wyszedł.

5fy7rxr0ef4juzhm.jpg.jpg vyljo9gnnwvecz3y.jpg.jpg jkyjqa48xey965jq.jpg.jpg

[ATTACH=CONFIG]83526[/ATTACH]

Edytowane przez mateogala

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A to nie stalo na felgach aluminiowych ? Bieznik troche tak traktorowato wyglada, chyba za wysoki jest i dlatego. I polacz ramiona z obrecza ;)

Napisano
  • Autor

Up:

Zbudowana maska. Przedni błotnik i Nadkola. Jeszcze widać sporo błędów ale powoli je eliminuję.

6xtx2mw3k0a0lnv5.jpg.jpgzdz3w70nicatp9c3.jpg.jpg

Zna ktos jakies strony z zdjeciamy nissana 240sx.?

Edytowane przez mateogala

Napisano

Gniecie się gdzieniegdzie, ale mówisz że to eliminujesz, więc ok. Kilka drobiazgów jest inaczej niż w oryginale, ale rozumiem że to WIP i pewnie jeszcze poprawisz :). Oprócz tego zdaję mi się, że Bubu ma rację, te stalowe felgi raczej nie są standardowe, bo z fabryki on wychodził na kołach aluminiowych. Co do zdjęć, to jako iż jest to w zasadzie karoseryjnie to samo co 200sx/180sx możesz szukać pod takimi hasłami, nie musisz koniecznie szukać jako 240sx. Jeśli ze znalezieniem fotki jakiegoś konkretnego elementu miałbyś problem, to pisz, mogę ewentualnie zrobić dla ciebie kilka zdjęć w wolnej chwili :).

Napisano

zobacz na ebay.com Tam jest zawsze masa zdjec.

Napisano

Napisz jakie foty Ci potrzebne. Jak bede mial chwile to strzele ;]

Napisano
  • Autor

ozzy. bubu, strzelicie ? wy macie taki samochód w ogóle ?? Może i macie racje co do tych felg. nie zwróciłem uwagi, bo z tego co szukam to większość fot jest z tuningu, ciężko mi znaleźć jakieś dobre oryginalne referkii.. Jeśli chodzi o foty to z chęcią przyjmę jakiekolwiek foty. Im więcej tym lepiej. Chcę odwzorować oryginalną karoserię i oryginalne elementy więc każda fota jest na miarę złota. Napiszcie do mnie na pw to podam maila gdzie moglibyście wysłać foty, z góry dzięki :D