Wowoz Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Dzisiaj po włączeniu moich wczorajszych wypocin, podczas łączenia krawędzi wyskakuje mi taki oto błąd: Dodam tylko, że błąd wywala gdy uzywam slide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Sprawdź to samo na nowej scenie, a jesli działa Ci to tylko w tym projekcie, to spróbuj go mergować do nowej sceny. Daj znać, co wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowoz Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 Co wyszło. Wyszło tak, że musiałem ten element zrobić od nowa i dopiero wtedy zaskoczyło. Nie wiem co mogło być nie tak bo wczoraj jeszcze normalnie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Miałem tak wiele razy :) Zrobiłem exportuj cała scenę do .obj i wtedy import w nowej scenie :) Zamiast .obj możesz .3ds. Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi