Logos Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Cześć! Jak zrobić taką pościel? Od dwóch dni robię moje pierwsze w życiu wnętrze, 9h już dzisiaj siedzę i staram się rozgryźć modyfikator cloth ale nic z tego nie wychodzi. Próbowałem z kilkoma tutorialami, czytałem porady w tym dziale ale nie mogę uzyskać takiego efektu. Ustawiałem różne wartości tworzyw, kombinowałem z grupami node etc ale nawet fałdki nie wychodziły poprawnie na pościeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Napisz do mnie na gg:3767627. Za dużo gadania żeby to na forum rozpisywać, najprościej będzie jak ci to pokażę na Skype jako np videokonferencja. Sam chętnie się pobawię, a jutro i tak mam cały dzień opierdzielania się :D W ciągu 5 minut udało mi się uzyskać to, co jest w załączniku. 2 minuty zajęła symulacja :P Da się to bez problemu zrobić. Edytowane 29 Grudzień 2011 przez Aethersis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2011 Sprawa rozwiązana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filroz Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Szkoda ze nikt nie napisal tutaj rozwiazania problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Logos to opisz, jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Ja mogę napisać :D ale tego jest tak dużo że albo na gg komuś mogę pomóc, albo będę potrzebował trochę czasu żeby się za to opisywanie krok po kroku zabrać. Na razie za dużo na to wypiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Jutro jak ogarnę to zrobię jakiś większy video tutorial i go tutaj wrzucę. Nie będzie miał nikt nic przeciwko jak będzie po ang? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aethersis Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 To zrobię po polsku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi