Plastique Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 no jest duzo ciekawych wtykow, polecam mastering tools ale nie pamietam producenta a co do softu to cooledit nie ma konkurecji (poza protools'em oczywiscie) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 a ja uwazam ze jest mało ciekawych wtyków ! te izlaelskie nie mają sobie równych na swiecie! estrada i studio tez je chwali wiec sobie nie wymysliłem Polecam gorąco! p.s. .............................nie mam zielonego pojecia jak je zdobyc jak by ktos pytał! szukałem ostatnio jakis update bez rezultatu 8-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 kozystam czesto z wave'sow, przydatne narzedzie, ale i tak wszystko zalezy od tego jaki efekt jest ci potrzebny, zreszta CEP sam w sobie jest bardzo rozboduwany i ma pelno przydatnych i dobrze zrobionych filtrow, tylko szkoda ze ostatnio przejelo go adobe, chociaz moze to i lepiej... apropos jak by ktos potrzebowal najswiezsza wersje to na stronce adobe jest wersja tryout do pobrania, super bo dziala w pelni przez 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi