Napisano 6 Styczeń 201213 l Wiem, że to nobowe pytanie ale... Dosyć dużo moich prac wrzucam na forum, i muszę za każdym razem zapisywać widok do psd lub tiff i dalej w photoshopie do jpg. Czy nie ma jakiegoś sposobu aby od razu zapisać widok do jpg. Trochę męczy mnie to przerabianie plików. Niby głupota a zajmuje trochę czasu.
Napisano 6 Styczeń 201213 l Dobre pytanie,też mnie to wkurza, ale nie ma takiej opcji za bardzo chyba.
Napisano 6 Styczeń 201213 l Hmm to jakiś może soft do snapshotów? Makowy systemowy lapie okno aplikacji, badz caly ekran, win 7 ma narzedzie wycinania poprzez zaznaczenie obszaru ekranu(zacny jego bajer to zaimplementowane mazanie po obrazku po zrobieniu snapshota) plus pewnie na sieci jest jeszcze masa darmoweg osoftu do szybkiego zrzutu ekranu z zapisaniem do pliku. uzu
Napisano 6 Styczeń 201213 l Autor Dzięki uzumakishadow, jak na razie to najszybsze rozwiązanie aby szybko pokazać swoją prace. Masz repa!
Napisano 9 Styczeń 201213 l Heh, dzięki i nie ma sprawy:) Po przesiadce z maka właśnie bardzo mnie ta opcja win7 pozytywnie zaskoczyła. Tak mi się jeszcze przypomniało. Jeśli potrzebna jest wieksza funkcjonalnośc (nagrywanie filmikow, krótkich z udostępnianiem - bez babrania się w kompresje oraz "gdzie to umieścić" - oraz trochę lepsza funkcjonalność snapshotów (też z udostępnianiem) to jest taki darmowy sofcik jak Jing ( http://www.techsmith.com/jing.html). Bardzo daje radę:) uzu