simonhc Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2012 A te budynki na dalszym planie to jest jakieś bardzo low-poly? Ile coś takiego się musi renderować? Bardzo low poly (tak po 6 poly na jeden:) ) leci ok 2h na jednej stacji. (i7 12 threads, 3,4Ghz) Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 nie chce mi się wyliczać co mi się podoba :) 5* bez dwóch zdań. Kawał sceny i detalu, no i pełen sukces bo światło w opozycji to słonecznego/błękitnego nieba. Popraw tylko jakość DOF proszę! Też ostatnio dałem pluszaka w scence ale mi go usunięto. Muszę coś zrobić dla siebie, bo w robocie znowu jakieś "homonto" panuje i nie można pojechać z wizkami. GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 miodzio,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 nie chce mi się wyliczać co mi się podoba :) 5* bez dwóch zdań. Kawał sceny i detalu, no i pełen sukces bo światło w opozycji to słonecznego/błękitnego nieba. Popraw tylko jakość DOF proszę! Też ostatnio dałem pluszaka w scence ale mi go usunięto. Muszę coś zrobić dla siebie, bo w robocie znowu jakieś "homonto" panuje i nie można pojechać z wizkami. GRATULACJE! He Neb, Dzieki! Nastepnym razem przymierze sie wczesniej do operacji DOF, promise! obecny proceder zredukowalem solidnie stad i efekt. Bede sie miec na bacznoci i czekam niecierpliwie na Twoj prywatny projekt. Z klientami czasami nie ma lekko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILLOW1183 Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 świetne - co tu pisać - miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi