Posted January 11, 201213 yr Tygodniowy Speedpainting #133 - Owocowa twarz.... Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. Sonda otwarta do: 14.01.2012 JAKKAS CLAUDE SELFU BOMBADIL RICE CUKIERASS PETE MACIEKG KAPELUSZNIK CZAK1 COYOTE KAROLA-J GORNIK
January 11, 201213 yr Author Fajnie, że temat nie okazał się kompletną katastrofą. Mój głos na PETE! Fajny szkic.. jak dla mnie strzał w dziesiątkę! Karola - ...jedną nogą na podium... fajny wyraz paszczy :)
January 11, 201213 yr JakkaS, jak zawsze wymiatasz warsztatem, ale również oddałam głos na PETE za chyba najzabawniejszy pomysł.
January 12, 201213 yr Jakkas - mistrz kolor i technika, Pete i Karola-J- mistrz pomysły, fajny temat w ogóle :)
January 13, 201213 yr ja na cukierassa..bardzo fajnie miękko malowane i te przejścia kolorów.. jakas i karola-j także tuż tuż
January 15, 201213 yr hej dzięki za głosy! w sumie spore zaskoczenie bo wydaje mi się, że były dużo lepsze prace.. tak czy owak nowy wątek już wisi! powodzenia :)