emptyman Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Cześć, zachęcony wątkiem Traitora postanowiłem się też podzielić moją próbą udziału w konkursie na reklamę Netii. Udało się uzyskać wyróżnienie i może nawet dostanę kubek! :) Zapraszam do obejrzenia i opinii. W produkcji pomogło mi dwóch kumpli, sami też nagrywaliśmy głosy :D Nagrywane z 7d, postpro w AE. PS. Pozdrawiam przypadkowo spotkaną dziewczynę, która użyczyła nam swoich nóg trzymając tablet.
adek Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 O proszę. No też fajne. Trochę inne od pozostałych. Sporo osób taki konkurs przyciągnął.
emptyman Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 Adek: Dzięki :) Zachęcam do przejścia na YT, tam dostępny jest w 720p
CzAk1 Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Fajny pomysł bardzo. Ogólnie wysoki poziom konkursu :)
wroniec Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Bardzo fajny pomysł i zgrabne wykonanie. Obejrzałem wszystkie nagrodzone filmy i nie bardzo rozumiem, że ten dostał tylko wyróżnienie.
emptyman Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 CzAk1: Dzięki :) breja: Dzięki, właśnie też się dziwiliśmy :) Cóż począć...
Rekomendowane odpowiedzi