Gość zaqzaq Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 zapraszam wszystkich do rejestracji na moje forum ktoś może zostać moderatorem
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 co to jakas nowa moda na zakladanie sobie Forum ? ostanio to juz 4 powstaly w tym jedno nasze dla jaj :D watpie zebys odniusl jakis sukces w tym forum skoro sa jakies inne znaczace PC Word albo Ćip P.s. Nazewnictwo wątkow tez raczej ci niewychodzi :D Przeczytaj regulamin i zmien temat [Wyedytowany dnia 13/7/2004 > Marcin]
darkelf Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 www.paint3d.abc.pl rule :D... polecam naprawde warto ;)
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 hyhy ale to jest forum z jajem wiec lepiej brac to wszystko z lekka nutka dekadęcji :P jest nawet dział poswiecony najwiekszemu dresowi wszechczasow dreselfowi :D oczywiscie nie ma to na uwadz enikogo obrazic jedynie rozsmieszyc .... i tak darkelfa lubimy poprostu robimy sobie razem z nim jaja :D z nie powiem czyjego forum :D
Beatou Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 jak ktoś chce zobaczyć biedackie forum to polecam moje :P można powiedzieć nie zamieszkane przez grafików... http://www.forum.goblix.com Jest tylko jeden dział 3D... reszta jest o wszystkim :P nara i nie chcę go reklamować...
chveti Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Wysłane przez Marcin z nie powiem czyjego forum :D Ja wiem :)
conraderro Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 zaqzaq - sorki, ale nie widzę tego forum, nie w sensie żem ślepy czy niewidomy, poprostu nie daje mu szans. Z wyr. szac. :] heh beatou - twój avatar pasuje do twojego forum, peace. [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > conraderro]
rowr Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 niestety conraderro ma racje jeszcze ta pusta strona pozostalosc po laykosie po prawej juz ten caly paint3d czy jakos tak ma wiecej userow ;) przykro mi
Rekomendowane odpowiedzi