Napisano 13 Lipiec 200420 l zapraszam wszystkich do rejestracji na moje forum ktoś może zostać moderatorem
Napisano 13 Lipiec 200420 l co to jakas nowa moda na zakladanie sobie Forum ? ostanio to juz 4 powstaly w tym jedno nasze dla jaj :D watpie zebys odniusl jakis sukces w tym forum skoro sa jakies inne znaczace PC Word albo Ćip P.s. Nazewnictwo wątkow tez raczej ci niewychodzi :D Przeczytaj regulamin i zmien temat [Wyedytowany dnia 13/7/2004 > Marcin]
Napisano 13 Lipiec 200420 l hyhy ale to jest forum z jajem wiec lepiej brac to wszystko z lekka nutka dekadęcji :P jest nawet dział poswiecony najwiekszemu dresowi wszechczasow dreselfowi :D oczywiscie nie ma to na uwadz enikogo obrazic jedynie rozsmieszyc .... i tak darkelfa lubimy poprostu robimy sobie razem z nim jaja :D z nie powiem czyjego forum :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l jak ktoś chce zobaczyć biedackie forum to polecam moje :P można powiedzieć nie zamieszkane przez grafików... http://www.forum.goblix.com Jest tylko jeden dział 3D... reszta jest o wszystkim :P nara i nie chcę go reklamować...
Napisano 14 Lipiec 200420 l zaqzaq - sorki, ale nie widzę tego forum, nie w sensie żem ślepy czy niewidomy, poprostu nie daje mu szans. Z wyr. szac. :] heh beatou - twój avatar pasuje do twojego forum, peace. [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > conraderro]
Napisano 14 Lipiec 200420 l niestety conraderro ma racje jeszcze ta pusta strona pozostalosc po laykosie po prawej juz ten caly paint3d czy jakos tak ma wiecej userow ;) przykro mi