Napisano 13 Lipiec 200420 l Proponuje dodać \"XI przykazanie\": \"Prac swoich na interii zamieszczac niebedziesz, aby blizniego swego na probe nerwow niewystawiac\"
Napisano 13 Lipiec 200420 l popieram jest to tylko spowalnianie forum :D ale cos czsuje ze i tak nie przejdzie bo zaraz wpadnie wiemy kto albo tez wiemy kto i nas zjedzie :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l kto? co? jak? :| marcin chyba nie zlalapales co mateusz chcial przekazac. male ty rowniez? dzialy ci sie pomylily. mateusz popieram. interia to masakra choc ostatnio ratuje mnie moj provider i w ogole nie moge zaladowac zadnych zalacznikow z interii.
Napisano 13 Lipiec 200420 l \"wiemy kto\" wpadl i nas nie zjechal o dziwo :D wiem chodzi o to ze prace zamieszczane na interii sie tak szyyyyyyybko laduja ze szock :D sama przyjemnosc czekac na loading :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l jezeli mialbym kogos zjechac to tylko postujacych zalaczniki na interii. marcin: nie rob ze mnie potwora bo gdybym uwzglednil wszystkie skargi dotyczace twojej osoby jakie dostaje na u2u dostalbys bana dozywotnio wlasnie za nieuzasadnione chamskie zjezdzanie innych.
Napisano 13 Lipiec 200420 l hehe ja też popieram!!!! Wiele prac już mnie do bólu doprowadzało no i jeszcze po XIII \"nie zamieszczaj prac wielkości boiska do rugby\"
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor Marcin: bez urazy ale to twoje XIV zmienilbym na \"Pisz z sensem i tylko wtedy gdy masz cos do powiedzenia\"