Mateusz Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Proponuje dodać \"XI przykazanie\": \"Prac swoich na interii zamieszczac niebedziesz, aby blizniego swego na probe nerwow niewystawiac\"
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 popieram jest to tylko spowalnianie forum :D ale cos czsuje ze i tak nie przejdzie bo zaraz wpadnie wiemy kto albo tez wiemy kto i nas zjedzie :D
MF Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 I po XII Nie będziesz niczego proponować bo i tak nie przejdzie ;) ...
SansSerif Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 kto? co? jak? :| marcin chyba nie zlalapales co mateusz chcial przekazac. male ty rowniez? dzialy ci sie pomylily. mateusz popieram. interia to masakra choc ostatnio ratuje mnie moj provider i w ogole nie moge zaladowac zadnych zalacznikow z interii.
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 \"wiemy kto\" wpadl i nas nie zjechal o dziwo :D wiem chodzi o to ze prace zamieszczane na interii sie tak szyyyyyyybko laduja ze szock :D sama przyjemnosc czekac na loading :D
SansSerif Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 jezeli mialbym kogos zjechac to tylko postujacych zalaczniki na interii. marcin: nie rob ze mnie potwora bo gdybym uwzglednil wszystkie skargi dotyczace twojej osoby jakie dostaje na u2u dostalbys bana dozywotnio wlasnie za nieuzasadnione chamskie zjezdzanie innych.
Beatou Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 hehe ja też popieram!!!! Wiele prac już mnie do bólu doprowadzało no i jeszcze po XIII \"nie zamieszczaj prac wielkości boiska do rugby\"
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Przykazanie XIV nie zamieszczaj Takich Prac bo to nie ma sensu
Mateusz Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Napisano 14 Lipiec 2004 Marcin: bez urazy ale to twoje XIV zmienilbym na \"Pisz z sensem i tylko wtedy gdy masz cos do powiedzenia\"
Rekomendowane odpowiedzi