Juzwa Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Caly dzien mi taki error wyskakuje. W roznych sytuacjach: importowanie, tworzenie modyfikatora, itp. Wyskakuje 3 razy, po czym max dziala dalej normalnie, modyfikator jest na miejscu jak powinien, obiekt zaimportowany, czy co tam chcialem zrobic. Przed chwila zauwazylem ze moj skin nie dziala poprawnie, winic bede pewnie errora. Na necie niewiele na ten temat znalazlem. Ale juz zaczynam panikowac ze cos ze sprzetem sie wali. Czy ktos mial cos podobnego? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Pod Windą7? Spróbuj kliknąć prawym klawiszem myszki na ikonce Maxa, i wybrać Uruchom jako administrator. Mi z kolei przy zamykaniu caly czas wyskakuje pytanie, czy zapisać materialy :) I czy klikne, że tak, czy że nie, i tak nastepnym razem pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 Fatalnie wam powiem, fatalnie. Poszla reinstalka, dalem sp2 i nie otwiera mi teraz zadnej sceny...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 Okej, w koncu wszystko dziala.... Dopiero reczne wywalanie wszystkich mozliwych katalogow maxa i ponowna instalka pomoglo... Chwila grozy juz za mna, myslalem ze cos sprzetowo mi sie jara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi