oZeh Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 Hello Była już animacja nagrodzona, była wyróżniona, to jeszcze dorzucę swoją-przegraną :D Czas pracy: tydzień pogodzinach. Nagrywane: lustrzanką nikona. Ekipa: dwie osoby. pozdrawiam i gratulacje dla wygranych
adek Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 No fajne! A ja dalej nie sprawdziłem co można było wygrać bo sporo dobrych prac dostali z tego co widzę. Dobre czasy tych filmów macie ogólnie (chodzi mi o ich stworzenie z montażem).
Pawelkos Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 Fajne, przyjemnie sie oglada i zgadzam sie z Adkiem, czasy w jakich to skladacie do kupy robia wrazenie. Pozdr
oZeh Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Napisano 21 Styczeń 2012 Cieszę się że się podoba, szkoda że komisji się nie spodobało, ale zabawa była nie zła przy tym projekcie. Co do krótkiego czasu realizacji, to po prostu to był czas pracy bez mozolnego akceptowania wszystkiego przez klienta. W sumie myślałem, że usłyszę na max3d stos krytycznych uwag i naświetli mi to trochę błędy jakie popełniliśmy przy tej animacji, a tu cisza pod tym względem...
FlexiZ Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 Mi sie tez bardzo podoba, moze nie spodobało im sie ze sie wyginaja, jednak moga patrzec na to jako na ich produkt a to czesto jest swietsze od zasad animacji :), ale bardzo przyjemny spot, gratulacje!
Rekomendowane odpowiedzi