Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Obecnie mam ustawione RSS dla całego forum poprzez link tyou: "http://www.max3d.pl/forum/external.php?type=rss"

Niestety poprzez tego linka RSS uaktualnia sie jedynie, gdy dodawane są nowe wątki. Jak ustawic, by RSS uaktualniał się także po każdej nowej odpowiedzi na forum, a nie tylko po stworzeniu nowego tematu?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie wiem czy dziala, zreszta spojrz na screena. ostanio wiadomosci mi pobralo o 14.10 - reczna akrualizacje robilem przed chwila 14.33 i nic nowego nie pokazuje, chocby z tego tematu.

rssq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie wiem jak sie robi zaplecza spamowe :)

Odkrylem niedawno RSS i chce sobie rozne strony i fora, ktore przegladam poustawiac, by miec z nich na biezaco powiadomienia czy cos nowego sie pojawilo, bez koniecznosci wchodzenia na kazda ze stron. Spora oszczednosc czasu i trudniej cos przegapic :)

Napisano
  • Autor

Rzeczywiscie wydaje sie, ze jednak dziala. Tylko to nawet nie jest minutowy a chyba kilkunastominutowy, przynjamniej u mnie :) Dzieki za pomoc

Napisano

U mnie RSS (zasubskrybowane tylko na nowe tematy) wyświetlają się tak samo po kilkunastu minutach dopiero, mimo odświeżania. :)