f2oka Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Jak w tytule jak zapisać plik żeby można go było otworzyć w starszej wersji programu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajtek Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 A nie masz w 10 podczas zapisu możliwości zmiany formatu na 2009? Bo ja używam 11 i tam mam możliwość zapisu na 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 bajtek: to dopiero wprowadzili w 2011. f2oka: pozostaje ci export do .obj .fbx i tym podobne, samego .max nie otworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajtek Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Wgl niepotrzebnie odpisywałem bo już była udzielona odpowiedź tylko w drugim temacie. Nie wiem po co 2x ten sam temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Nie ma możliwości otwarcia pliku zapisanego w nowszej wersji na wersji poprzedniej. Można zrobić jak pisze bajtek albo zapisać scenę w formacie .obj a ten otworzysz później bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi