Mariano19 Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Witam. Kolejny Speed Modeling czas rozpocząć. Edytowane 31 Styczeń 2012 przez Mariano19
Chasdiel Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Gratuluję wybrania łatwego i przyjemnego tematu oraz skrócenia czasu trwania speed modelingu do 90minut. Niewątpliwie wyjdzie to na zdrowie frekwencji i teraz z pewnością więcej ludzi zacznie brać udział w TSM.
Mariano19 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Ok mój błąd. Co do czasu niech będzie 120 minut przyznaje zagapiłem się. Moja wina. Poprawie to. Aczkolwiek temat uważam ze jest dobry jak każdy inny. Przecież głównie liczy się pomysł, a dopiero w drugiej kolejności jego wykonanie:). A przecież w tej tematyce da się wymyślić model który w tym czasie da się zrealizować. Proszę sprowadzić mnie na ziemię jeśli się mylę.
Godzil Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgadzam się z Mariano! Super temat :] Chciałbym miec czas coś tu wrzucić bo już mam kilka pomysłów, ale pewnie wyjdzie jak zawsze... :( Powodzenia!
TheCapo Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Temat nie jest zapewne najłatwiejszy ale na pewno znajdzie się tu taki co powali na kolana:) Powodzenia życzę. pozdrawiam:)
maciek.m Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 No dobra to ja znowu pierwszy:) Jest to pierścień Legionu superbohaterów z serialu Tajemnice Smallville. Słuzyl im wlasnie do podrozy czasie.
Godzil Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Ha no i da się!? Super pomysł, czemu sam na to nie wpadłem :D
gregory Napisano 5 Luty 2012 Napisano 5 Luty 2012 (edytowane) Hejka, dorzucam swój "wehikuł czasu", niestety można z niego korzystać tylko w podróżach w przeszłość:) - album na zdjęcia. czas: 1h 20min (rozmiar screenów to 900px szerokosci tylko Ps mi obrazek rozjechał) Edytowane 5 Luty 2012 przez gregory
Mariano19 Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 :) z tym albumem to świetny pomysł ;) sam bym na to nie wpadł.
Pirat85 Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Bry dzień. Oto maszyna czasu pewnego rolnika, Juliusza z Wernerowa :P
gregory Napisano 10 Luty 2012 Napisano 10 Luty 2012 hejka co powiecie na wprowadzeni realnego tygodniowego cyklu każdej edycji. Wyglądało by to tak że od soboty wieczorem do np czwartku wieczorem byłby termin wstawiania prac a zaraz potem sonda do soboty wieczorem, obserwując od jakiegoś czasu frekwencje uczestnictwa i sondy można dojść do wniosku że jeśli ktoś ma coś wstawić to wstawi tak samo z głosowaniem, w przeciągu 3 dni jest 290 odwiedzin sondy a tylko 30 głosujących, podobnie jak z uczestnictwem, jak ktoś ma zamiar zagłosować to już to zrobił wiec po co przeciągać te terminy w nadziei na większą popularność samego tematu czy sondy, bo z tygodniowego speeda robi się 1,5 tyg a czasem i więcej:P (zaraz zostanę zlinczowany:P)
Rekomendowane odpowiedzi