Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie wyglada 1 render a juz sam model jakos traci urok na prezentacji i wygladaja troszke dziwnie jak by wiekszosc elementow byla lowpoly...

Ja bym prosil o siatke jeszcze.....

a co do pracki to dla mnie 7.5/10 za model.....

Napisano

fajny model, podoba mi sie,

tak jak napisal Marcin render nr 1 debest :D

Napisano

czesc grzegorz.

Na poczatku powiem ze fajny model wybrales (tez chcialem go robic a moze i kiedys nawet zrobie). Model wyszedl Ci calkiem fajnie ale textury... textury to juz niestety nie przejda. Jest zdecydowanie za czysto, nie czuje w ogole jego masy. Popracuj nad texturami bo szkoda modelu, wiecej brudu, zaciekow itp. Zrobiles tez prosty i glupi blad ... nie splaszyczles opon, przeciez on swoje wazy prawda:>? wiec opony powinny byc troszke splaszczone (na pocieszenie powiem Ci ze mi ten elemnent dobrze nie wyszedl w mojej scenei z Focke Wulf :P ).

Co do Twojej wersji "finalnej". Bardziej podobaja mi sie rendery bez tego otoczenia niz z nim. IMO ta wersja "finalna" jest dla mnie bylejaka. Masz pewno duzo materialow referencyjnych i mozesz sobie przeciez zrobic cos na wzor jednej z tych fotek. Podgladaj foty, jak tam pada swiatlo na model, jak sie odpija, jak wygladaja textury itp..

Wlasnie sprawdzilem u siebie w materialch jakie mam na temat Sea King i widze naprawde duze bydel a nie zabawke ze sklepu. I powiem wiecej, chce u Ciebie widziec jeszcze wieksze bydle!. To nie jest skonczona praca, popracuj troche a sam zobaczysz...

3manko i powodzenia :)

Pionier.