misiek100 Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Niech mi ktos powie, co trzeba zrobic zeby \"przykleic\" kosci o ciala? chodzi mi oto ze np. jak sie porusza kosciami to porusza sie rowniez cialo.
Lucas Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Przypisz modyfikator skin do siatki ciała i jako bones wybierz te kości:).
Szymeq Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 Tylko pamiętaj o przesuaniu parametrów econovers (czy jakoś tak ) tak aby obejmowały całą siatkę którą chcesz porószać
Gość Karawan Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 ehh nie lepiej sprobowac przez bipeda z character studio i plugin physique bo nawet o tym jest tutorial na tej stronie
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Boshee !!!...i kolejny powtarzajacy sie post !!...ludzie czytajcie ZASADY i uzywajcie opcji SZUKAJ !! dopiero potem pytajcie jak nie znajdziecie
Laser Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 W bipecie mam problem spory, jak mu zmienić proporcje?? Bo jak zrobie ludka co ma troszke dluzsze ręce, czy krótsze nogi to problem jest..
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 laser bodajze na stronce Adka jest tutorial o character studio i min. jest napisane jak to zrobic ( chodzi o wydluzanie)
Lech Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 na temat CS\'a masz tutorial: http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs116/cstutorial.htm
Gość Karawan Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 hehe Pablo, w twojej długiej historii na tym forum taki temat to już ze 100 razy był poruszany, nie dziwie sie ze mowisz \"o bosze\" :) [rotfl] [lol]
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 wcale nie tak dlugiej..ale niech sie wkoncu naucza czytac regulamin:P [soczek]
Lucas Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Oooo, Pablo strażnik texasu teraz będzie porządku pilnował;)[soczek] I w sumie dobrze:)
imprecis Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Skad wiecie czy gosciu nie chce zrobic modelu do gry?? Bo jak robi modela do gier to nie moze uzywac character Studio:P
Rekomendowane odpowiedzi