Napisano 26 Luty 200322 l Niech mi ktos powie, co trzeba zrobic zeby \"przykleic\" kosci o ciala? chodzi mi oto ze np. jak sie porusza kosciami to porusza sie rowniez cialo.
Napisano 2 Kwiecień 200322 l Tylko pamiętaj o przesuaniu parametrów econovers (czy jakoś tak ) tak aby obejmowały całą siatkę którą chcesz porószać
Napisano 3 Kwiecień 200322 l ehh nie lepiej sprobowac przez bipeda z character studio i plugin physique bo nawet o tym jest tutorial na tej stronie
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Boshee !!!...i kolejny powtarzajacy sie post !!...ludzie czytajcie ZASADY i uzywajcie opcji SZUKAJ !! dopiero potem pytajcie jak nie znajdziecie
Napisano 6 Kwiecień 200321 l W bipecie mam problem spory, jak mu zmienić proporcje?? Bo jak zrobie ludka co ma troszke dluzsze ręce, czy krótsze nogi to problem jest..
Napisano 7 Kwiecień 200321 l laser bodajze na stronce Adka jest tutorial o character studio i min. jest napisane jak to zrobic ( chodzi o wydluzanie)
Napisano 8 Kwiecień 200321 l na temat CS\'a masz tutorial: http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs116/cstutorial.htm
Napisano 9 Kwiecień 200321 l hehe Pablo, w twojej długiej historii na tym forum taki temat to już ze 100 razy był poruszany, nie dziwie sie ze mowisz \"o bosze\" :) [rotfl] [lol]
Napisano 9 Kwiecień 200321 l wcale nie tak dlugiej..ale niech sie wkoncu naucza czytac regulamin:P [soczek]
Napisano 9 Kwiecień 200321 l Oooo, Pablo strażnik texasu teraz będzie porządku pilnował;)[soczek] I w sumie dobrze:)
Napisano 12 Kwiecień 200321 l Skad wiecie czy gosciu nie chce zrobic modelu do gry?? Bo jak robi modela do gier to nie moze uzywac character Studio:P