SiD Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Prosze dzis daje wam wolne pole do popisu prosze jak ktos ma cos do powiedenia to dla mnei mzoe mówic wszystko ja wszystki ebłędy znam tej pracy ale jak ktos mi powie ze widzi jeszcze cos nie tak hehe to pogratuluje czeka na waszeee odpowiedzie Acha praca jest moje wiec powiedzcie czego brak lub moze czego jest nadmiar ??
bartonfink Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 to jest dzial bitwa :) i jakos tak dziwnie mi twoja pracka tutaj nie pasuje (moze VIP byl by odpowiedniejsy ) no ale skoro joz pisze to skrytykuje :) niewiem co to ma byc :O w sumie jest napis cusik co przypomina wazony (tyle ze z metalu :) i niedoparacowany efekt star :( modeling na bardzo niskim poziomie materialy rowniez powiem szczeze niema tu nic co moglo by mi sie spodobac sorki ze tak ostro ale life is brutal :) oczywiscie rozumiem ze to poczatki :) wiec sie nie zalamuj i cwicz skoro wiesz ze pracka ma mnostwo bledow to poco ja pokazujesz ? nie lepiej wystawic cos z czego jestes choc w miare zadowolony ? wtedy gdy ktos by ci powiedzial \"swiatlo w tym i tym miescu jakos dziwnie sie zalamuje a pozatym cusik tam sie rozjezdza\" to pomyslal bys sobie - o w pyte ma dran jeden racje przegapilem to (co sie zdaza gdy patrzysz nacos godzinami :) pozdrawiam ps.mam nadzieje ze niemasz dziewczyny bo pozniej dostane listy z pogrozkami heheh ;) trzym sie
SiD Napisano 26 Luty 2003 Autor Napisano 26 Luty 2003 Buahahahah ja czekam na powarzną wypowiedz co widzisz lub co nie widzisz co to jest to ja wiem to moja kiedys tam 1 praca która osmieliłes sie wam pokazac co czlowiek robił jak sie uczył kumasz hehe i dobrze ze masz włąsne zdanie bardzo szanuje to co napisałes dzienkas za wypowiedz heh i nei ejstem zły poto jest ten wątek
bartonfink Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 po pierwsze To byla jak najbardziej powazna wypowiedz \"czekam na powarzną wypowiedz co widzisz lub co nie widzisz\" tu jest za malo do ogladania by mozna bylo cokolwiek ci powiedzic (hyba ze chcesz zeby ktos pokierowal cie za raczke) pozatym bodajze w dziale \"na luzie\" ludzie pokazywali swoje poczatki wiec czeba bylo tam to wrzucic po drogie skoro \"to moja kiedys tam 1 praca która osmieliłes sie wam pokazac co czlowiek robił jak sie uczył kumasz hehe \" tak \"kumam\" i mam dla ciebie propozycje podziel sie tym co tworzysz obecnie zamiast pokazywac rodzace sie w bolach pierwsze twory bo jak tak dalej pojdzie to ludzie beda pokazywac tutaj box\'a i pytac sie czy dozo w nim bledow i czy jest ladnie oswietlony pozatym owazam ze to co pokazales wogole jest bezplciowe i nie widze w tym zadnego pomysl poprostu siadles zaczoles cos robic i cusik wyplules z siebie No i na koniec zglos sie do moderatora o przesuniecie postu bo ten naprawde tu nijak nie pasuje (o ile wiem nie zostal podany kolejny temat bitwy - czyli obecny jest teraz \"ogien bitwy\" a twoja pracka ma malo - , nie sorki \"nic wspolnego z tym tematem\" i niemysl ze chce byc zlosliwy naprawde bede czekal teraz z wypiekami na twarzy na twoja droga odslone i zycze ci tego by powaliola mnie na kolana i pokazala mi jakim jestem gborem
SiD Napisano 27 Luty 2003 Autor Napisano 27 Luty 2003 Aaaucc , nie jestes gburem mniemam ze masz racje , mozliwe ze to ja przegiłem tu pałe , w zeczy samej nie powinienem tego badziestwa tu pokzywac le myslałem ze chciasz odcien metalurgi mi sie udał kurdee , widocznie nic w tym czyms nie jest dobre heh mówi sie trudno nie ta to inna teraz sie postaram i wywale powaga cos konkretnego ok Umowa stoji ze pokazesz sie tu i powiesz omówisz moją prace ?? Ja bede z przyjemnoscią czekał na twój komentarz Ale i ja chciałbym zobacyzc gdzies twoja prace hmm poszukam jej oki
bartonfink Napisano 27 Luty 2003 Napisano 27 Luty 2003 :) jesli tylko wstawisz cos nowego i bedzie to chocby o poziom wyzesze od tego co tu pokazales to mozesz liczyc na muj wyczerpujacy komentarz Jedyne co tu pokazalem do tychczas to moja bitwa :) ktora znajduje sie dokladnie TUTAJ
saygon Napisano 27 Luty 2003 Napisano 27 Luty 2003 jak mam być szczery to malo tu rzeczy jest dobrze( sory zetak mowie, ale lepiej wytknioać błędym, zeyś ich potem nie popełniał) -kanciasto -wszystko wisi, beż ladu i składu - te odblaski to raczej tylko odejmukją realizmu -ten metal jakoś ma spectaculara dziwene duzego( zbyt riozległe rozmycie)
MaggeM Napisano 27 Luty 2003 Napisano 27 Luty 2003 Yghmmmm.:( Ja tam wogole ni wiem co to jest i o co loto. :) [Edited on 27-2-2003 by MaggeM]
imprecis Napisano 28 Luty 2003 Napisano 28 Luty 2003 Hmm.... najwiekszym bugiem tutaj jest brak cieni:)
Tomek Kosiorek Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 Ja rozumiem, ze to poczatki ale tu wlasciwie wszystko jest do niczego(glownie pomysl) pozdrowienia T.;)
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Autor Napisano 5 Marzec 2003 Kurde macie racje w tej pracy wszytsko jest doniczego hmm robie sobie teraz cosik ale nie zabardzo wiem jak ja mam to uczynic bo wiecie aj nie mam pojecia jak sie ucina poligony ( chyba oto chdozi ) znaczy sie całe kretki jak uciąc jedną kratke na pół wiecie i takie tam do dokładniejszej obróbki wiec jak to sie robi ??
uncle Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 a dokladnie w edit poly, tam wbierzasz albo trojkaty albo kwadraty ;) i masz pod prawym myszy takie menu -> tam jest cut ;)
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 siemano SID, z ta metalurgia to sobie daj chyba spokoj, bo cos ci nie wychodzi... heh te wazoniki to chyba jedynie taper modyfikator, napis jak napis no i standardowe materialy...
NeZik Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 Wlasnie nie wiem co to przedstawia i bylo by lepiej jakby chociaz napis byl caly widoczny:P
Rekomendowane odpowiedzi