jaras Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 witam, jestem w trakcie rzeźbienia człowieczka i na razie mam głowę :) Proszę o ocenę. Robiłem w Maxie 3.1, box modeling. Texturka - aparat cyfrowy, własne pysio i Photoshop. Jutro dodam włosy.
BLADE Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 no cóz... znawca anatomi nie jestem.... kozystałes z jakiśch referek? mi coś nie bardzo pasuja oczy i ich okolice oraz policzki, troszke nos u samej góry... no ale mną bymsie nie zugerowal. ogólnie nawet fajnie wygląda ;) pozdrawiam
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 broda za szeroka ..... szczeka za wąska :D czolo za bardzo wsuniete.... te kolczyki to nie pasują :/
lobohome Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 1) koło oczu za dużo coś ... 2) uszy płaskie 3) usta płaskie (cofnij kąciki ust) 4) broda trochę szeroka 5) szyja zbyt kwadratowa
KLICEK Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 troche dziwne wglebinie ciagnace sie od brwi do czubka glowy , broda cosik mi nie teges , zychwa dziwnie zgrubiala na poczatku pozniej zanika ale moze to przez ta perspektywe tak dziwacznie to wyglada. Popracuj nad noskiem , popraw go nie wyglada kanciato ale jakos nie pasuje poprostu . Dodaj scr z boku moze i dorzuc siatke. Ogole model podoba mi sie bardzo :)
jaras Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 dzięki za opinie, oczywiście zgadzam się i poprawię w wolnej chwili. Na razie dodałem włosy. Co do referek , to cóż .... korzystałem z własnej anatomii :))) pozdrawiam. Jaras p.s. Kolczyki (w/g mnie ) dodały postaci jakiegoś charakteru.
Yamakasi Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 heheh.... zgadzam sie z 'chveti' :) i ten nos tez troche kanciaty :P
Gość User190 Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 w miejscu wchodzenia kolczyków w ciało powinny by jakieś ślady.. skóra nieco bardziej czerwona.. intensywna - kolczyk w ciele nie przepuszcza światła, a ucho bez kolczyka tak!! Inna sprawa - kolczyk na nosie jest w złym miejscu :)
jaras Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 witam, dokonałem kilku poprawek (m.in. poprawiłem "sztormową bródkę" :)
Gość Raffaello Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Mam nadzieję że z tymi kłaczkami to dopiero fazy wstępne? bo szczerze mówiąc bez nich zdecydowanie lepiej wygląda! Jeżeli już mają być to pobaw się w fryzjera i ostrzyż go daj inna barwę i zdecydowanie dołóż mu ich więcej bo wygląda ja w trakcie barania chemioterapii. Najbardziej mi sie podoba z profilu, ładnie zmapowałeś.
KoMic Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 ehh dlaczego on wyglada na wystraszonego,,, a te kulka nie daja mu zadnego charakteru,,, predzej sa dla sciemy bo gosc wyglada na ostro wydyganego: ]
jaras Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 pomysł na całość jest właśnie taki ,że mój ludzik siedzi sobie na ... czymś (jeszcze nie wiem na czym ) i trzyma w ręku jakąś broń. W tle jakieś ruiny - futurystyczny krajobraz po bitwie. Na razie robię samą postać i ponieważ jest to WIP zamiesciłem na razie samą głowę. Całość sceny będzie bardziej "pobrudzona" . Wszelkie sugestie mile widziane. Ogólnie on ma być właśnie troszkę zmęczony/przestraszony .
Rekomendowane odpowiedzi