misiek4ever Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Witam mam mały problem. Chciał bym zrobić napis, który posiadał by światło własne. I tu zaczyna się problem. Niby widać napis jasno w Ciemności, ale nie zostawia tego światła na żadnym z obiektów... Tak to wygląda : Pod i za napisem jest czarny "Plane". Co zrobić, aby te światło było widoczne ? PS:Korzystam z 3ds max 9
Hooch Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Tak proste napisy to szkoda robić w 3D. Lepiej w PS.
misiek4ever Napisano 19 Luty 2012 Autor Napisano 19 Luty 2012 Tak proste napisy to szkoda robić w 3D. Lepiej w PS. Wiem, ale to tylko taki test był... Nie chodzi mi tylko o napisy, ale również o inne obiekty... Box i inne obiekty też mi nie świecą...
AdiJager Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Mental akurat ma tak fajna zabawkę od glow, która nazywa się Glare ;-) Pokombinuj z tym - na szybko:
misiek4ever Napisano 19 Luty 2012 Autor Napisano 19 Luty 2012 Mental akurat ma tak fajna zabawkę od glow, która nazywa się Glare ;-) Pokombinuj z tym - na szybko: W 9 niestety tego nie ma :'/
misiek4ever Napisano 20 Luty 2012 Autor Napisano 20 Luty 2012 W 9 niestety tego nie ma :'/ Refresh......
Rekomendowane odpowiedzi