Shogun 3D Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Witam, mam następującą zagwostkę: jak dopasować widoki front/left do obiektu grid ustawionego inaczej niż domyślny grid maxa (world)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Nie wiem czy o to chodzi ale można ustawić viewport na user grid - Extended Viewports/Grid/Display Planes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Luty 2012 Autor Share Napisano 22 Luty 2012 Znalazłem rozwiązanie. Moze nie doskonałe, ale zawsze lepsze niż nic. mianowicie jakkolwiek ustawień viewportu (T,L,F etc.) nie da się zmienić, to można ustawić te parametry dla viewing cube'a. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 O,fajny ficzer.Ja jakoś tak wyłączyłem kiedyś tego viewcube i juz nie wracałem do tego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi