Krzysiek Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Witam Oto finalna wersja mojej pracy. Zachecam do komentowania. http://pawloos.pl/aragorn/white_world.avi Pozdrawiam
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 przesadziles z tym blaskiem .... za jasno to pewne.... ( chyba ze chciales ukryc szczegoly :P ) i te kola gasienicowe cos mi nie podchodza..... ogolnie 4/5 ale popraw bo za jasno
Batou Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Zdecydowanie za jasno. Kurz jest zbyt ziarnisty. Powinien bardziej pył przypominać. Niedopracowany model kół. Flaga wygląda jak by z gumy była zrobiona. Zabrudzenia na pancerzu nad gąsienicami są z początku trochę zbyt regularne. To na razie tyle jeśli chodzi o wady. Radził bym jeszcze trochę posiedzieć nad pracą bo ma ona potencjał.
kozioo Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Chyba wszystkie zarzuty wobec pracki zostały wymienione:) Spróbuj troche poprawić ten render, a powinno wyjść o wiele lepiej.
Pionier Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 mysle ze mozesz zrobic jeszcze z tego cos na wzor ilustracji na okladke gry. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ja bym to w ta strone wlasnie popchal z tego co tu widze. Nie do konca realizm a cos bardziej plastycznego.. nie wiem jak Ci to dokladnie opisac ale tak sobie pomyslalem jak zobaczylem ten obrazek. Bledow Ci nie napisze bo juz powiedzieli przedmowcy. Ogolnie jak na 1 taka prace to dam Ci 3-/6. Gratulacje ukonczenia pracy i zycze powodzenia przy kolejnych (militarnych?;) ). Pozdrawiam
Cug Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 jak dla mnie to ten tank jest za czysty i zbyt blyszczacy , wozy bojowe maluse sie raczej matow farba w przytlumionych kolorach
Nimrod Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Gąsienica strasznie odstaje od reszy przez to oświetlenie. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami, popraw oświetlenie.
Fafex Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Hmm.... moze i fajny, ale ja jeszcze nigdy nie widziałem człgo pomalowanego na biało. One przeważnie są w "maskujących" kolorach. Ten Twój się aż świeci. Mogłbyś jeszcze poprawić. I dlaczego piasek wchodzi pomiędzy koła napędzające a samą gąsiennice?
Krzysiek Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 Niestety wszystko przez to ze przez caly czas zmienialy mi sie koncepcje, co bylo powaznym bledem i doprowadzilo do takich efektow, jak znajde chwile czasu to sprubuje zmienic otoczenie, moze bedzie sie bardziej podobalo. Batou: nie za bardzo wiem o co ci chodzi z tymi kolami robilem je zgodnie z referencjami, wiec raczej wygladaja tak jak powinny. Dziekuje za uwagi i pozdrawiam
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Hehe ten czołg jest wypas... trochę przypomina komiksowy obrazek ;] Biały czołg na pustyni to raczej żadkość ;] Oczywiście są białe wozy pancerne np. UN ale czołgu jeszcze nie widziałem... może też jest... ale nie na pustyni.... jedź do iraku tam możesz zobaczyć takie czołgi w akcji ;] może na coś się przydasz :P A tak na marginesie to bym pomalował go w jakieś dziwne punkowe znaki ;] Kiedyś był taki film gdzie kobitka jechała wymalowanym czołgiem hehe coś takiego by było oryginalne... a tak to jest kolejny świetny czołg... z drobnymi błędami, które zostały wymienione ;] Pozdro i czekam na kolejne prace no i poprawkę tej ;] Beatou
Rekomendowane odpowiedzi