gregory Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 hejka, jaki jest powód że na świeżo zainstalowanym maxie 2012 mam lagi we viweporcie na zwykłym boxie, chodzi ciężej bez modelu niz wersja 2009 z 0,5 mln poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Cześć. A jaka karta graficzna? Max chodzi na Nitrous czy DirectX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 28 Luty 2012 Autor Share Napisano 28 Luty 2012 karta nie najlepsza ale pod 2009 śmiga bez zarzutu (ATI HD3470) przestawiłem na DirectX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Sp2 wgrane? Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 wgrane:) ale i tak tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Bo to jest ten nowy przepisany na nowo zoptymalizowany viewport. Czego nie rozumiesz? Jak autodesk zacznie coś naprawiać to wiadomo jakie będą tego skutki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Smoku: oj takie troszkę narzekanie dla narzekania, zupełnie bez sensu, u mnie na przykład, nawet na bardzo archaicznej karcie 8600gt chodzi bez zarzutu od czasu sp2. ;) gregory: może byś musiał sterowniki grafy zaktualizować? Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 pressenter - jak zawsze profesjonalne odpowiedzi w Twoim wydaniu:D, w weekend bede robił format kompa i jeszcze raz wypróbuje 2012:) dam znać co i jak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi