malmedia Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Witam. prosta wizualizacja niewielkiej sali konferencyjnej. 3D max + vray + PS konstruktywna krytyka mile widziana.
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 witam trochę mdłe oświetlenie, podłoga wydaje mi się żę deseczki są ciut za duże skóra na podłodze rozmiarowo raczej z 3 słoni niż jednej małej zebry calościowo jak dla mnie raczej takie bezosobowe i pod kontem wykonania i projektu. Na koniec bezpodtekstowe pytanko czy krzesełka przy stołach to NS? pozdrawiam.
malmedia Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 Dzięki bardzo za uwagi. Przydadzą się na przyszłość. Prośba tylko, czy mógł byś rozszerzyć skrót NS ? Nie mogę go rozszyfrować.
lukasjogabonito Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Widok za oknem na pewno odstaje...ale ciekawe miejsce do pracy;)
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 co do skrótu to chodziło mi o firme Nowy Styl poprostu jestem ciekaw nic więcej :)
Dynamico Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Wizualizacja jak dla mnie jest OK. Uwagi dotyczące pewnych wymiarów były już wcześniej. Ja zastanawiam się jeszcze nad funkcjonalnością takich "gigantycznych" szklanych drzwi w szafie. Jak to otworzyć? No i ta lampa. Uwierz mi - fajna ozdoba ale jako źródło światła jest słaba, a na pewno nie w takim pomieszczeniu.
malmedia Napisano 2 Marzec 2012 Autor Napisano 2 Marzec 2012 Przejrzałem krzesła NS i to nie są te :) Co do drzwi, to są to drzwi przesuwne. Otwiera je się przez te otwory które pomagają w ich przesunięciu. Dzięki za uwagi :)
Rekomendowane odpowiedzi