Napisano 29 Luty 201213 l Witam. prosta wizualizacja niewielkiej sali konferencyjnej. 3D max + vray + PS konstruktywna krytyka mile widziana.
Napisano 29 Luty 201213 l witam trochę mdłe oświetlenie, podłoga wydaje mi się żę deseczki są ciut za duże skóra na podłodze rozmiarowo raczej z 3 słoni niż jednej małej zebry calościowo jak dla mnie raczej takie bezosobowe i pod kontem wykonania i projektu. Na koniec bezpodtekstowe pytanko czy krzesełka przy stołach to NS? pozdrawiam.
Napisano 29 Luty 201213 l Autor Dzięki bardzo za uwagi. Przydadzą się na przyszłość. Prośba tylko, czy mógł byś rozszerzyć skrót NS ? Nie mogę go rozszyfrować.
Napisano 29 Luty 201213 l co do skrótu to chodziło mi o firme Nowy Styl poprostu jestem ciekaw nic więcej :)
Napisano 29 Luty 201213 l Wizualizacja jak dla mnie jest OK. Uwagi dotyczące pewnych wymiarów były już wcześniej. Ja zastanawiam się jeszcze nad funkcjonalnością takich "gigantycznych" szklanych drzwi w szafie. Jak to otworzyć? No i ta lampa. Uwierz mi - fajna ozdoba ale jako źródło światła jest słaba, a na pewno nie w takim pomieszczeniu.
Napisano 2 Marzec 201213 l Autor Przejrzałem krzesła NS i to nie są te :) Co do drzwi, to są to drzwi przesuwne. Otwiera je się przez te otwory które pomagają w ich przesunięciu. Dzięki za uwagi :)