Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Tematem pracy był Ciepły pokój. 3DsMax6 + mental + Corel GS 11 Prosze raczej o krytyke dotyczaca czesci "artystycznej" prac. 1. The Warm Room 2. The Warm Room ver.2 3. LightPoint 4. Kartonowe szkło 5. Hi-Fi z gory dzieki za uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 naprawde ladnie ...... tylko te gniazdko zdaje sie byc za szerokie.... :/ moze warto bylo by tez pokazac zarys okna za zasłonką .... takie SSS male zrobic.....i stół troche dopracowac... a sama kompozycja nawet daje odczuc to cieplo jak bylo w temacie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 1. render jest dla mnie jakiś mdły. Nie podoba mi sie. Reszta wyszła wg mnie bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Bialy pokoj, ktory ma byc cieply dzieki manipulacji kanalami, to chyba nie najlepszy pomysl... i efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 doktorze, masz Pan chyba racje... ale sam bialy pokoj wyglada chyba gorzej, a prace chcialem ratowac... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Podoba mnie się to. A ten 1 render to na pewno m,a tak być chyba już widziałem to zdjęcie w "z drugiej strony ekrenu - 2004" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Ratuj materialami i swiatlem, a nie 'postem'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 dr Ug... tego sie spodziewalem... no nic, moze w nastepnej pracy... Kłobuc: no tak... pomylka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 A mnie się podoba.... zwłaszcza gdyby tenm pokój był takiego koloru jak na light point... aranżacja fajna tylko to gniazdko i wydaje mi sie ze kanapa mogłaby mieć krutsze nogi... wtedy by był efekt że się unosi nad ziemią lekko pozdr, Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 zbyt cieply to on nie jest mysle ze byloo by znacznie lepiej gdybys odslonil zaslonke wpuscil troche slonca, dodal troche zieleni za oknem i moze troche wewnatrz i zamiast malowac wszystko na bialo uzyj troche drewna kamienia czy skory pozatym bardzo podoba mi sie render ze szklanka, pozostale wygladaja dosc sztywno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 Tak sie zastanawiam, moze caly problem w nazwie. Robiac pracke chcialem ja nazwac "The White Room", ale potem uznalem ze jest mdlo, pobawilem sie kanalami RGB i uznalem ze nazwa juz niepasuje i calosc przerobilem na "The Warm Room", bo tak mi sie skojarzylo... nazwa chyba za duzo zasugerowała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ozo Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 szklanka mi sie podoba, tak. Tylko nie wiem gdzie sie podziały tekstury? pewnie pies zjadł :P. A tak na serio, to modeling jest ok, oświetlenie też jest ok, chociaż ta wnęka na drzwi bez drzwi to najlepiej oddaje to że ta praca właściwie jest w 30% skończona. Mimo wszystko, jak na 30% to mi sie podoba. Raczej unikaj pokrywania wszystkiego tą samą mapą, bo stół i sufit raczej nie są z tego samego materiału. Ogólnie mi sie podoba, ale zdecydowanie zbyt ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Modeling ok, lightpoint'y wyszły Ci całkiem nieźle ale jak na ciepły pokój to on jest troszeczke za jasny przypomina poczekalnię przed salą porodową w prywatnej klinice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 2 i 4 podobaja mi sie najbardziej. O bledach juz powiedzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 bardzo mi sie podoba pierwszy obrazek ( b ładne wnetrze i przez podkrecenie kanałów obrazek jest bardziej plastyczny. moze to nie hiper realizm ale ja tam widze niezly klimat) co do zamego pokoju to rewelacja...chce taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi