Napisano 18 Lipiec 200420 l Tematem pracy był Ciepły pokój. 3DsMax6 + mental + Corel GS 11 Prosze raczej o krytyke dotyczaca czesci "artystycznej" prac. 1. The Warm Room 2. The Warm Room ver.2 3. LightPoint 4. Kartonowe szkło 5. Hi-Fi z gory dzieki za uwagi.
Napisano 18 Lipiec 200420 l naprawde ladnie ...... tylko te gniazdko zdaje sie byc za szerokie.... :/ moze warto bylo by tez pokazac zarys okna za zasłonką .... takie SSS male zrobic.....i stół troche dopracowac... a sama kompozycja nawet daje odczuc to cieplo jak bylo w temacie....
Napisano 18 Lipiec 200420 l 1. render jest dla mnie jakiś mdły. Nie podoba mi sie. Reszta wyszła wg mnie bardzo fajnie.
Napisano 18 Lipiec 200420 l Bialy pokoj, ktory ma byc cieply dzieki manipulacji kanalami, to chyba nie najlepszy pomysl... i efekt.
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor doktorze, masz Pan chyba racje... ale sam bialy pokoj wyglada chyba gorzej, a prace chcialem ratowac... ;)
Napisano 18 Lipiec 200420 l Podoba mnie się to. A ten 1 render to na pewno m,a tak być chyba już widziałem to zdjęcie w "z drugiej strony ekrenu - 2004" :)
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor dr Ug... tego sie spodziewalem... no nic, moze w nastepnej pracy... Kłobuc: no tak... pomylka...
Napisano 18 Lipiec 200420 l A mnie się podoba.... zwłaszcza gdyby tenm pokój był takiego koloru jak na light point... aranżacja fajna tylko to gniazdko i wydaje mi sie ze kanapa mogłaby mieć krutsze nogi... wtedy by był efekt że się unosi nad ziemią lekko pozdr, Beatou
Napisano 18 Lipiec 200420 l zbyt cieply to on nie jest mysle ze byloo by znacznie lepiej gdybys odslonil zaslonke wpuscil troche slonca, dodal troche zieleni za oknem i moze troche wewnatrz i zamiast malowac wszystko na bialo uzyj troche drewna kamienia czy skory pozatym bardzo podoba mi sie render ze szklanka, pozostale wygladaja dosc sztywno
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor Tak sie zastanawiam, moze caly problem w nazwie. Robiac pracke chcialem ja nazwac "The White Room", ale potem uznalem ze jest mdlo, pobawilem sie kanalami RGB i uznalem ze nazwa juz niepasuje i calosc przerobilem na "The Warm Room", bo tak mi sie skojarzylo... nazwa chyba za duzo zasugerowała...
Napisano 19 Lipiec 200420 l szklanka mi sie podoba, tak. Tylko nie wiem gdzie sie podziały tekstury? pewnie pies zjadł :P. A tak na serio, to modeling jest ok, oświetlenie też jest ok, chociaż ta wnęka na drzwi bez drzwi to najlepiej oddaje to że ta praca właściwie jest w 30% skończona. Mimo wszystko, jak na 30% to mi sie podoba. Raczej unikaj pokrywania wszystkiego tą samą mapą, bo stół i sufit raczej nie są z tego samego materiału. Ogólnie mi sie podoba, ale zdecydowanie zbyt ogólnie.
Napisano 19 Lipiec 200420 l Modeling ok, lightpoint'y wyszły Ci całkiem nieźle ale jak na ciepły pokój to on jest troszeczke za jasny przypomina poczekalnię przed salą porodową w prywatnej klinice.
Napisano 22 Lipiec 200420 l bardzo mi sie podoba pierwszy obrazek ( b ładne wnetrze i przez podkrecenie kanałów obrazek jest bardziej plastyczny. moze to nie hiper realizm ale ja tam widze niezly klimat) co do zamego pokoju to rewelacja...chce taki