Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam cieszę się że udało mi się skończyć temat z giatrką który zaczęty był w wątku WIP

Tak jak juz pisałem jest to model który posiadam i który jest przygotowany pod moje preferencje czyli np progi z chromoniklu, albo set strun 3 z owijką, a nie 4 jak standardowo do akustyka czy zmienione klucze gitarowe na model grovera

pomijając wszystko starałem się odwzorować model w 100% zarówno wymiary jak i tekstury mam nadzieję że wam się spodoba wszelakie komentarze bardzo mile widziane. pozdrawiam

736bf.png

e09e2.png

3c6dd.png

5cd15.png

3710d.png

9afef.png

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobra robota! Osobiście nie przepadam za variaxami, ale bardzo dobra vizka tej gitarki.

Napisano

Hej świetna robota. Jednie co mi przeszkadza to glow. Poza tym super. Gratuluje!

Napisano

Achhh :D Kiedyś stukałem kasę na to cudo :D wybrałem jednak Gibola SG.. :) Wizka świetna :D

Napisano

Wg mnie glow strassznie przegiety, jakby patrzec przez zamglone okulary, ale oprocz tego bardzo ladnie wyszlo.

Napisano
  • Autor

dzieki wieklkie za komentarze

Lucek jasne że variaxy mają za zadanie tylko symulować brzmionka i niektóre z nich są poprostu nie do odróżnienia od orginału a inne brzmią jak zabawka w tej gitarce akurat są 3 niesamowite brzmionka w tym symulacja 12 strunówki są porostu rewelacyjne reszta to dodatek, ale dzieki temu mam 3 gitary w jednym i np podczas koncertu czy powiedzmy występu jaki by on tam niebył nie musze zmieniać gitar co bardzo upraszcza sprawę

mafialt cieszę się z faktu że doceniasz tą gitarkę ja posidam już fendera czyli brzmionko starta i corta NZ 1 kupionego po koncercie własnie od Neil Zaza czyli świetne brzmonko humbackerów i zawsze na imprezy brałem te 2 gitarki brakowało mi akustyka wiec wybór padł na variaxa

vehr i mirah wielkie dzięki za uwagi być możę faktycznie troszeczkę jest za dużo glowa chociaż w momencie postpro wydawało mi się żę jest okej :) następnym razem będe bardziej oszcędny :) pozdrawiam

Napisano

C4rl0s ja akustyka jakiegoś najlepszego nie mam ;d Yamaszke f310 :D Jednak to tanie wiosło :D a mi wystarczy:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności