Andrejkoo Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Witam ostatnio zrobiłem model głośników prosze ocencie sami.Otoczenie jest niedopracowane dlatego zależy mi tylko na ocenie samych głośników.
flesz_gordon Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 strasznie czarne te glosniki, w ogole nie widac tej siateczki z przodu jak i krawedzi obiektow
Marcin Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 hehe a mi sie podobaja same modele..... co prawda ten reflex by sie przydal lepszy albo wcale to tylko specular ...... ja bym walnąl material z gloosem na reflexa .... gloos tak na 75 ..... a co do siateczki to ja mam swoj sposob... daje reflexa pod mape jakiedos materialu alpha takiego ziarnistego .... i taka sama mape do speculara :D fajnie wychodzi.... Tylko sie prosi o lekkie GI z 2 Bounce... i mapa HDRI bez scianek .....
Gość Raffaello Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 modeling jest dobry, o teksturkach już wiesz co napisał Marcin, ja z mojej strony to bym Ci proponował aby kabelki tak nie lewitowały w powietrzu :)
Cug Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 ja bym nawet moze uwierzyl ze to zdjecie gdyby nie te kanciaste kabelki.
Pussik Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 Głośniki mógłbyś jeszcze troszke poprawić. Model + tekstury. Podłoga strasznie płaska, ale wygląda materiał realistycznie. Nawet bardzo. Najlepsze z całej sceny jest światło !
Andrejkoo Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Napisano 20 Lipiec 2004 Dzieki wszystkim za odpowiedzi narazie nic nie będę zmieniał bo pracje teraz nad innym modelem i nie mam zabardzo czasu aby wrocic do tych głośników. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi