TheAro400 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) Witam forumowiczów. :) Mam 3 problemy: 1/ Edge - zaznaczam edge wciskam shift i chce przeciągnąć je w dół ale gdy nacisnę myszka na szczałki one znikają i nie mogę przesuwać. 2/ border - Nie mogę w ogóle tego zaznaczyć, nawet jak wcisnę alt +a to nic nie zaznaczy. 3/ Na np: tym tutorialu: http://www.andreiichim.com/tutorials.php?page=windmill kolega przesuwa sprawnie tą kamerą, jak on to robi? Pytania może głupie no ale cóż. :) edit: na 1 i 2 pytanie sobie dałem radę, wystarczyło usunąć polygon. Zostało 3 pytanie jak by ktoś wiedział. Edytowane 11 Marzec 2012 przez TheAro400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 F1 i wyszukaj "orbit". W oknie maxa masz to w prawym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAro400 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 To mam, ale na filmikach nie widać tego żółtego kółka, da się go jakoś ukryć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 środkowy przycisk myszki przesuwasz lewy alt + środkowy kręcisz o to Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAro400 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Dokładnie o to. Dzięki wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi