rybak173 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) Studiuję artystyczną grafikę komputerową w Łodzi, dość późno zajarałem się 3d i oto moja 1 praca na tym forum. 3ds max, Vray i trochę Ps. Render koło godziny szedł, może więcej. Prawdę powiedziawszy nie pamiętam. Jestem otwarty na krytykę zatem walić prosto z mostu byle konstruktywnie :D Pozdro! Edytowane 12 Marzec 2012 przez rybak173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Ja bym nic nie zmieniał jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Dzięki wielkie doceniam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 DOF wyglada nienaturalnie, dodany w PSie? Poza tym ladny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Witamy na forum. Fajne to, nawet bardzo. trochęza mocno przyciąłeś czernie, przez co ciemne elementy wychodzą jak czarna plama - za mało informacji w obrazku Jedna uwaga: zmień tytuł wątku i poczytaj o zasadach zakładania tematów na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Tak, dodany w Ps`ie. Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Zapamiętam na przyszłość. Spoko postaram się zmienic tytuł wątku czym prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi