kszymon0 Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam, Zainspirował mnie kiedyś filmik w którym ludzie tworzyli z siebie jakiś napis, szczególnie były tam pokazane klatki tworzenia napisu co fajnie wyglądało (według mnie). Chciałbym trochę się podeprzeć tym w pracy, ale nie mogę odnaleźć teraz tego filmiku. Wydaje mi się że był on powiązany jakoś z spotem orange. Gdyby ktoś spotkał się z czymś takim i podesłał link to byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Hech... akurat ja mam teraz robotę z układaniem ludzi w kształty, ale to są statyczne postacie. Tak na szybko znalazłem takie coś, choć to nie do końca na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Koledze chyba chodzi o układanie w innym sensie. z tego co się orientuję ludzie kładli się tam na ziemi, a sam spot był w stop motion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi