Napisano 25 Marzec 201212 l Witam mam pytanko do uzytkowników C4D.W Symulation>Dynamics powinna znajdować się funkcja Connectors.Mam wersję 12 i ja tego nie mam.Czy to jest cos do dogrania,a może to na wersje applowskie???? może ktos mnie uświadomić,szukam na google i nie spotkałem sie z informacją na ten temat.Nie wiem jak tyo rozwiązać.
Napisano 25 Marzec 201212 l Autor mam: connector on child,parent i spline.W programowym helpie jest jak byk scieżka symulation>dynamic więc musi to gdzies być,ale nie wiem dlaczego ja tego nie uświadczam.
Napisano 25 Marzec 201212 l W próbowałeś tak jak ja pisałem? Prawym przyciskiem myszy na symulation i Commands Meneger [nie jestem pewien co do tlumaczenia bo mam polska wersję]
Napisano 25 Marzec 201212 l Autor być może dyskutujemy o czymś z goła róznym,dla pewności wstawiam screena http://imgur.com/U69JH o to ci chodziło? robie tak jak podajesz i to jest chyba najbliżej tego Commands managera
Napisano 25 Marzec 201212 l Może to kwestia wersji Cinemy jakiej używasz? Wszystkie moduły masz w wersji Studio.
Napisano 25 Marzec 201212 l wertjacek napisał: być może dyskutujemy o czymś z goła róznym,dla pewności wstawiam screena http://imgur.com/U69JH o to ci chodziło? robie tak jak podajesz i to jest chyba najbliżej tego Commands managera Tak, o to chodziło.
Napisano 25 Marzec 201212 l Autor makak_ napisał: Może to kwestia wersji Cinemy jakiej używasz? Wszystkie moduły masz w wersji Studio. takie lamerskie pytanko,a jak przejsc z visualize na studio?? klikam po programie i jakos nie widze tej opcji.
Napisano 25 Marzec 201212 l Masz na myśli zmienić layout? W prawym górnym rogu wybierasz sobie rodzaj layoutu. Z visualize zmienić na jakiś inny jaki chcesz, np standardowy.
Napisano 25 Marzec 201212 l Autor dzieki wielkie panowie,musiałem poczyscic rejestr,mialem tam syf totalny,teraz dopiero mam te studio i to czego szukałem. makak_ dodatkowy plus za nakierowanie :)
Napisano 24 Lipiec 201212 l ?? a to rejestr miał jakiś związek z twoim problemem ? :):):):):) Chyba muszę u siebie też poczyścić, bo nie moge znaleźć niektórych poleceń w C4D :)