Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

mam pytanko do uzytkowników C4D.W Symulation>Dynamics powinna znajdować się funkcja Connectors.Mam wersję 12 i ja tego nie mam.Czy to jest cos do dogrania,a może to na wersje applowskie???? może ktos mnie uświadomić,szukam na google i nie spotkałem sie z informacją na ten temat.Nie wiem jak tyo rozwiązać.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

mam:

connector on child,parent i spline.W programowym helpie jest jak byk scieżka symulation>dynamic więc musi to gdzies być,ale nie wiem dlaczego ja tego nie uświadczam.

Napisano

W próbowałeś tak jak ja pisałem? Prawym przyciskiem myszy na symulation i Commands Meneger [nie jestem pewien co do tlumaczenia bo mam polska wersję]

Napisano
  • Autor

być może dyskutujemy o czymś z goła róznym,dla pewności wstawiam screena

http://imgur.com/U69JH

o to ci chodziło? robie tak jak podajesz i to jest chyba najbliżej tego Commands managera

Napisano

Może to kwestia wersji Cinemy jakiej używasz? Wszystkie moduły masz w wersji Studio.

Napisano
  wertjacek napisał:
być może dyskutujemy o czymś z goła róznym,dla pewności wstawiam screena

http://imgur.com/U69JH

o to ci chodziło? robie tak jak podajesz i to jest chyba najbliżej tego Commands managera

Tak, o to chodziło.

Napisano
  • Autor
  makak_ napisał:
Może to kwestia wersji Cinemy jakiej używasz? Wszystkie moduły masz w wersji Studio.

takie lamerskie pytanko,a jak przejsc z visualize na studio?? klikam po programie i jakos nie widze tej opcji.

Napisano

Masz na myśli zmienić layout? W prawym górnym rogu wybierasz sobie rodzaj layoutu. Z visualize zmienić na jakiś inny jaki chcesz, np standardowy.

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie panowie,musiałem poczyscic rejestr,mialem tam syf totalny,teraz dopiero mam te studio i to czego szukałem.

makak_

dodatkowy plus za nakierowanie :)

Napisano

?? a to rejestr miał jakiś związek z twoim problemem ?

:):):):):)

Chyba muszę u siebie też poczyścić, bo nie moge znaleźć niektórych poleceń w C4D :)