shadowsexpe Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Witam niedawno zminiłem max z 9 na 2012 i w dzisiejszej pracy w material / map browser pojawiły mi sie czerwone znaki przy nazwie kolejnych materiałów. Po raz pierwszy sie z tym spotykam pomimo ze pracuje juz kilka lat z maxem. Czy to jest zgłoszeni jakiegos błedu czy tez jakis patent autodeska? Z góry dzieki jak ktos wie co to jest i sie podzieli tą wiedzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Z maxem już od jakiegoś czasu nie mam styczności ale ludziom tutaj o wiele więcej powiedziałby print screen z maxa niż sama wypowiedź. Zapodaj print screena a na pewno ktoś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 oki dzieki za rade wrzycam printscreena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCCOREDUO Napisano 27 Marzec 2012 Share Napisano 27 Marzec 2012 Jeżeli się nie mylę to Max w ten sposób oznacza materiały, które mają zaznaczoną opcję "show shaded material in viewport" lub "show realistic material in viewport". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Dzieki PCCOREDUO dokładnie to jest własnie to wyjasnienia sprawdziłem i czerwone znaczki znikaj jesli odchaczy sie te funkcje wyswietlania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi