jacob Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Witam, niedawno wziąłem się za animację (etap animowania kulek;)) i to miejsce wydaje mi się znakomite do ćwiczeń, krytyki, ciekawych tematów, większej motywacji i podglądania bardziej doświadczonych kolegów. Z tego, co widzę, dział cieszy się bardzo małą popularnością, ale minęło trochę czasu i może tym razem coś się ruszy. Zbliża się nowy miesiąc, więc pozwoliłem sobie wymyślić temat. Zapraszam wszystkich do wspólnego animowania;) Sam zaczynam i liczę na to, że pojawią się tu też osoby podobne do mnie:) TEMAT: "POD WODĄ" czas do 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Fajny pomysł, spróbuję coś zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 24 Kwiecień 2012 Share Napisano 24 Kwiecień 2012 zostawcie Titanica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Kwiecień 2012 Share Napisano 24 Kwiecień 2012 zostawcie Titanica ;) nie wyciągajcie go... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papierowy Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Sam właśnie rozpocząłem taki wątek tutaj: http://animowany.pl/forum/tematy/weekly-chalange/#post-17574 Pytanko do założyciala czy masz jakieś warunku co do animacji>? 3d? 2D? Długośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Podpowiem, że temat wisi już od 2 lat i raczej nie cieszy się zainteresowaniem :P Ale może tym razem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papierowy Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Ja z miłą chęcią powalczę :) Rozpędzam właśnie animacyjną lokomotywę :) Ale widze, że tutaj nikt nie animuje :) Taki kraj? Na razie kończę animację worka... ale pewnie spróbuję tez tutaj w jakimś temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi