Napisano 31 Marzec 201212 l Witam, Od dłuższego czasu nic nie robiłem. Od czasu do czasu tylko dla relaksu dłubałem, renderowałem i takie tam. Z tego wszystkiego wyszło mi coś takiego jak poniżej. Mam nadzieję, że miłe to to dla oka. Pozdrawiam.
Napisano 31 Marzec 201212 l Na czym sie wędka opiera? Ta flara słaba bardzo, flara moze byc ale jakas lepszej jakosci.
Napisano 1 Kwiecień 201212 l Autor Hehe, nie zauważyłem, że ta wędka tak wygląda, ale faktycznie ona się opiera o to siedzisko, tylko to słabo widać. A flarą nie starałem się odwracać uwagi, stąd może wyszła taka słaba. Dzięki za uwagi. Przydadzą się na przyszłość :)
Napisano 1 Kwiecień 201212 l mi się podoba. gdybym miał się przyczepić - podpowiedzieć, to pomogłoby, gdyby materiał na siedzisku był grubszy a wędka lekko ten materiał wygięła. mogłoby to wiele pomóc. dodatkowo mogłaby się widoczna żyłka pojawić :) ogólnie fajne. posiedziałbym na takim pomoście z wędką :D
Napisano 1 Kwiecień 201212 l Ja bym jeszcze zmniejszył bump tych desek, na moje jest zbyt duży przez co nie wygląda to dość realistycznie. Roślinność tez bym trochę podrasował, bardziej końcówki pozaginał, to na pewno. No i powbijaj niektóre gwoździe do końca. A tak to fajna praca :-) No i oczywiście podpisuję się pod tym co napisano o podparciu wędki.
Napisano 1 Kwiecień 201212 l a ja bym jednak popracował nad dofem bo łódka nie powinna sie tak mocno rozmazywac w tej odległosci. Ale praca jest ogólnie ssuper i miła dla oka i nareszcie nie samochód lub chałupa tylko fajne miejsce do odpoczynku ;)
Napisano 1 Kwiecień 201212 l No to w takim razie siedzisko musi byc z blachy bo sie wcale nie odkształciło;)
Napisano 1 Kwiecień 201212 l Autor Dzięki wszystkim za zainteresowanie i rady :] Nie omieszkam jeszcze z tym powalczyć w wolnej chwili. Ten problem z siedziskiem będzie mi teraz się śnił po nocach :D